Privacy

Vanaf mei 2018 is het in de Europese Unie verplicht om aan de privacy wetgeving te voldoen.
Smallfire is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals in onderstaande verklaring staat vermeld.

Persoonsgegevens die Smallfire verwerkt

Je kunt op Smallfire reageren op berichten met je naam en emailadres. De gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt, dit is alleen ter verificatie van je identiteit als je een reactie achterlaat. De reacties blijven staan zolang het artikel online staat. Wil je graag dat een reactie van jou verwijderd wordt, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier.

Daarnaast wordt je bezoek aan Smallfire bijgehouden door Google Analytics. Zo kan ik zien hoe vaak de website bezocht wordt en hoe vaak berichten worden gelezen. Dit helpt mij om de website te blijven verbeteren en om mogelijke (toekomstige) adverteerders informatie te kunnen bieden over de effectiviteit van hun reclames of campagnes. Google Analytics slaat hiervoor IP-adressen op in haar database.

Persoonsgegevens van personen jonger dan 16

Het is niet toegestaan persoonsgegevens te verwerken van personen onder de 16 jaar zonder uitdrukkelijke toestemming van ouders of wettelijke vertegenwoordigers. Helaas is het voor mij niet mogelijk om te controleren of een bezoeker boven de 16 jaar is. Daarom raad ik aan dat er bij bezoekers onder de 16 jaar toezicht wordt gehouden op de online activiteiten. Wil je toch graag weten of er persoonsgegevens zijn opgeslagen, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier.

Het delen van persoonsgegevens met derden

Smallfire deelt geen persoonsgegevens met derden.

Cookies

Smallfire maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je een website bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden en om de website goed te laten functioneren. Daarnaast kan ik zien hoe vaak Smallfire wordt bezocht en welke artikelen vaak worden gelezen. 
Vaak worden cookies automatisch door je browser geaccepteerd. Je kunt ook instellen dat je handmatig cookies wilt accepteren. Het is mogelijk dat sommige onderdelen van de website niet naar behoren functioneren wanneer je de cookies niet accepteert.

Hoe Smallfire persoonsgegevens beveiligt

Smallfire heeft een SSL certificaat om de website te beveiligen. Dit is te herkennen aan het slotje in de zoekbalk.
Ik ga nauwkeurig om met je privacy en probeer er alles aan te doen om het verkeerde gebruik van persoonsgegevens tegen te gaan.

Jouw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Ook heb je het recht om eventueel gegeven toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens en heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Tenslotte wil ik je graag wijzen op de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder ‘Autoriteit Persoonsgegevens’. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.
Als je nog vragen of opmerkingen hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan gerust contact me met me op via het contactformulier.

Scroll naar top