Over Mij

Over mij

Hoi en leuk dat je meeleest op Smallfire! Ik ben eind 20’er en van jongs af aan gepassioneerd over geldzaken. Ik probeer altijd het meeste uit mijn euro’s te halen en neem jullie graag mee op mijn reis naar financiële en persoonlijke vrijheid. Gek op belangrijke dingen in het leven zoals vrienden, familie, buiten zijn, lekker eten maken én opeten.

Over Smallfire.nl

Smallfire. Klein vuurtje. Misschien heb je wel eens gehoord van FIRE – Financial Independence/ Retire Early. Dat wil ik graag bereiken, maar zonder teveel concessies te doen. Dan duurt de reis maar iets langer 🙂
Ik ga bewust om met mijn euro’s en hoop door te sparen, beleggen en extra af te lossen op de hypotheek genoeg over te houden op latere leeftijd. Om het liefst op den duur financieel onafhankelijk te worden en een aantal jaren eerder te kunnen stoppen met werken, maar ondertussen wél te genieten van het nu.

Daarom vind je hier artikelen over personal finance, besparen en persoonlijke ontwikkeling, maar ook artikelen over reizen met leuke aanbevelingen en tips! 

Sociale Media

Volg je me ook gezellig op Pinterest en Instagram?
Op Pinterest vind je dagelijks pins over nieuwe artikelen en inspirerende quotes.
Op Instagram deel ik posts over nieuwe artikelen en geef ik waardevolle tips via mijn berichten en stories.

Samenwerken

Heb je ideeën voor een leuke samenwerking? Of een zakelijke vraag of voorstel? Vul dan vooral even het contactformulier in of stuur me een mailtje op smallfirewebsite@gmail.com. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.

Scroll naar boven