Leer traden met de cursus Crypto & Trading Academy van Madelon Vos (+10% KORTING)

Ben je net begonnen met handelen in cryptocurrencies? Of wil je nog meer weten over crypto en je eigen analyses leren maken? Dan is het aan te raden een cursus technische analyse te volgen. Ik heb gekozen voor de cursus Crypto & Trading Academy van Madelon Vos (voorheen Bitcoin Basics & Crypto’s en Traden met behulp van Technische Analyse). In deze review laat ik je graag weten wat ik van de cursus vind! 

Crypto & Trading Academy

Waar vroeger de cursussen Bitcoin Basics en Cryptocurrencies en Traden met behulp van technische analyse apart te koop waren, zijn beide cursussen nu verwerkt in de cursus Crypto en Trading Academy, allemaal in een nieuwe layout.

Overzicht cursus Madelon Vos

Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

Het eerste onderdeel van de cursus heet Bitcoin Basics & Cryptocurrencies. Hierin wordt de basis uitgelegd: wat is Bitcoin en waarom zou je het gebruiken? Hoe koop je Bitcoin bij een broker of een exchange? Hoe verstuur je crypto’s? En hoe kun je crypto’s veilig bewaren? Daarnaast wordt je alles uitgelegd over de blockchain en mining en voor velen het meest interessant: verschillende manieren om geld te verdienen met Bitcoin en cryptocurrencies.

Dit is belangrijke informatie als je in crypto begint te investeren. Natuurlijk kun je sommige dingen zelf uitzoeken, maar door middel van deze cursus heb je alle informatie op één plek en weet je zeker dat de informatie correct is. Daarnaast houd je toegang tot je account en kun je de informatie later altijd weer terugvinden.

Traden met behulp van Technische Analyse

Het tweede onderdeel van de cursus heet Traden met behulp van technische analyse. Hier heb ik veel aan gehad, want eerlijk is eerlijk; ik had geen idee hoe ik candles moest lezen voordat ik aan deze cursus begon. Japanse candles, Heikin Ashi; alles komt aan bod. Daarnaast leer je verschillende patronen herkennen en leer je daardoor mogelijke in-en uitstapmomenten te bepalen. Voor mij is dit heel belangrijk, want ik bepaal liever zelf mijn strategie dan blind op analisten af te gaan.

Daarnaast leer je ook gebruik te maken van een hele set aan indicatoren. Als je de indicatoren kent, kun je zelf bepalen welke je het meest prettig vind. Zo kun je als het ware je eigen ’toolset’ samenstellen. Het leren van technische analyse is een perfecte start om te beginnen met handelen in crypto. Maar ook als je alleen crypto’s vasthoudt (HODL’t) is het prettig om te begrijpen hoe de markt beweegt.

Moneytalks Community

Ook biedt Madelon Vos en haar team de Moneytalks Community aan. Dit is een groeiende community die werkt op Discord (dit werkt prettig!). Hier kun je vragen stellen, feedback krijgen op je technische analyses, inspiratie opdoen, successen én emoties delen. Voor mij een zeer waardevolle toevoeging, zeker als je je eerste (heftige) dip meemaakt 🙂

Daarnaast worden er dagelijks technische analyses aangeboden voor Bitcoin en diverse altcoins en zijn er wekelijks livestreams en video’s op het gebied van crypto, goud en zilver en aandelen. Ook is er maandelijks een Boardroom call van een uur waarin alle experts bij elkaar komen en de belangrijkste ontwikkelingen van de markt met je bespreken.

Mijn review over de Crypto & Trading Academy en MoneyTalks Community

Zoals je vast al hebt gemerkt, ben ik erg enthousiast over Madelon Vos haar cursus. Madelon legt alles uit in korte filmpjes en begrijpelijke taal. Dit maakt de cursus perfect voor iedere beginner of mensen die nog meer over crypto willen leren. Deze cursus heeft mij alle info die ik nodig had om mijn eerste crypto’s aan te kopen!

Verder ben ik erg blij met de de Moneytalks Community. Je bent met een groep van gelijkgestemden en er wordt de hele dag gesproken over Bitcoin, altcoins, macro economie, goud en zilver en nog veel meer. Je kunt actief deelnemen aan het gesprek of gewoon rustig meelezen. Je hoeft trouwens niet per se de cursus te volgen om lid te worden van de community, dit kan namelijk ook apart. Je kunt de community 7 dagen uitproberen voor maar €1 om te kijken of het iets voor je is. Daarna kost het €39,95 per maand, of krijg korting als je meteen deelneemt voor een kwartaal of jaar.

Kosten Crypto & Trading Academy

De prijs voor de Crypto & Trading Academy bedraagt €499,96. Natuurlijk is het bedrag even een investering, maar de beste investering is een investering in jezelf ;). En dan heb je informatie die je nodig hebt op één plek. Kortom: 

  • Je leert de basics van Bitcoin en cryptocurrencies
  • Leer Bitcoin en cryptocurrencies veilig aanschaffen, verkopen & versturen
  • Leer manieren om geld te verdienen met Bitcoin en cryptocurrencies
  • Leer starten met handelen & grafieken lezen
  • Profiteer van de crypto- en tradingkennis van experts
  • Niet goed, geld terug garantie

Daarnaast krijg je bij aanschaf van de Crypto & Trading Academy 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community (t.w.v. €79,90). 

Ben je klaar om meer te leren over crypto en traden? Dan is de cursus van Crypto & Trading Academy van Madelon Vos echt iets voor jou. Omdat de site net is vernieuws, krijg je deze week 10% korting met de code NIEUW10. Veel succes!

Let op: door gebruik te maken van mijn link help je deze website te blijven bestaan en jou te voorzien van waardevolle informatie! Ik deel alleen cursussen/platformen waar ik oprecht enthousiast over ben en probeer verder zo min mogelijk adds op deze website te hebben, om het leesplezier te vergroten :). 

Nog niet uitgelezen? Lees dan ook eens dit artikel over Bitcoin of vind hier mijn favoriete platform om te handelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *